2013.05.28.
22:22

Írta: Aniko Petho

Tőke turné első fejezet

blog.pngHolnap elkezdjük a turnét. A weboldal fél lábon már szinte áll, na jó mondjuk azt, hogy ha ember lenne már kaphatna rehabilitációs hozzájárulást az államtól. 

Teljes összhangban és egyetértésben megosztottuk magunk között nem létező javainkat és százalékosítottuk magunkat a jövőt illetően. Tudjuk mit szeretnék, abból milyen ütemben és mennyit. Azt is tudjuk, hogy addig fogjuk önerőből csinálni, amíg képesek vagyunk önfinanszírozóként kétéltű hüllőként élni és egyszerre áldozni kötelességünk és szerelmünk oltárán.

Azért a meghívásokat és a rivaldafényt minden startupocska szereti, így széles mosollyal mondtunk mi is igent a Prosperitás megtisztelő ajánlatára, hogy megismernének minket. 

Prezi kész, tiszta mint a nap, nem forog, mert bölcs emberek megmondták, hogy tengeribeteg tőle.

Egy dia, három szó! Majd én beszélek, kérem engem figyeljenek, mert legrosszabb esetben is érdekesebb, amit mondok, mint amit napokkal előre már leírtam.

Mit várunk? Sok kérdést, technikai és startégiai zavarbaejtést. Nagyon Leanbe öltöztünk és már az elején, ahogy kérdőíveztünk, úgy minden visszajelzésre repülünk azonnal, mint méhek az akácfavirágra. Tanulni csak így lehet. Nem sok időnk van, ezért kitesszünk magunk minden megmérettetésnek, kérdésnek és kíváncsi tekintetnek. 

Kaptunk 1,5-2 órát, ennyi idő alatt fel tudok tenni én is kb. 15 kérdést, aminek megválaszolása szintén elég a következő haladási pont eléréséig.

Ruha kikészítve, prezi átnézve, a körömfestés még kérdés :)

Hajrá Pesoo!

2 komment

Címkék: VC Prosperitás

A bejegyzés trackback címe:

https://pesoo.blog.hu/api/trackback/id/tr335331355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Insider · http://insider.ruul.hu 2013.05.29. 00:49:27

Drukkolunk, azért az éles menethez nem ártott volna egy jó tanácsadó :-))

Aniko Petho 2013.05.29. 16:48:34

@Mr.Insider: Első siker, második körös meghívás!
Üzleti terv igényt meglátva zokogásba fordulás :))) Közeledik az idő a JÓ tanácsadóhoz! :)
süti beállítások módosítása